0142-34780 Fridhemsgatan 1, Mjölby
Priser inkl. moms

Namnet Sandnäs

Vita Sand

''En underbar dag år 2015 gav  jag mig ut på en cykelrunda till sommarparadiset 3 mil söder om Kalmar  för att besöka en plats vid namnet Vita Sand. Att cykla genom småskogar som ger en skugga i varma solskenet och rapsfält som böjer sig för vinden, det är ett riktigt paradis som alla vill vara i. 

Knappt en timme av en underbar cykelrunda är jag framme vid Vita Sands fantastiska strand, en perfekt plats att njuta av en glass längs den långa bryggan. 

Under hemfärden skyndade jag mig för att inte missa solnedgången, sittandes i mitt lilla gröna lusthus samtidigt som doften av korna fläktar förbi. Kunde inte bli en bättre dag som denna. 

 

Ekenäs

Under söndag morgon ger jag mig ut på en cykeltur söderut mot Ekenäs, en liten växande sommaridyll vid vattnet med småbåtshamn. Under färden dit passerar jag porlande vatten och en gammal vacker bebyggelse. 

När jag kommer hem igen, sittandes i lilla gröna lusthuset under solnedgången vid horisonten fick jag mig en perfekt idé. Efter 25 års assisterande åt andra varumärken tänkte jag skapa ett eget med kombination av dessa platser. ''

Vita Sand   & Ekenäs tillsammans blev Sandnäs

~ Michael